Acasa

BINE AI VENIT!                                          | Click here for the English version of this page

life coaching

A avea oportunitatea de a fi cu adevarat fericit, de a depasi orice obstacol si de a te regasi pe tine reprezinta unul din cele mai frumoase daruri pe care ti le-ai putea oferi tie insuti, familiei, prietenilor, afacerii tale si in cele din urma – intregii lumi!

Poti avea o viata mai frumoasa, plina de fericire, libertate si abundenta, mai implinita decat ti-ai putea imagina vreodata!

Te afli unde trebuie, daca iti doresti:

  • Sa fii fericit | Sa ai relatii mai bune cu cei din jur | Sa ai mai multa putere proprie | Sa ierti
  • Sa ai mai mult timp pentru tine | Sa te eliberezi de ura, frustrari, suparare sau furie
  • Sa fii liber | Sa depasesti obstacolele care te tin in loc si te opresc sa-ti traiesti viata

Uneori, raspunsurile pe care le cauti pot fi foarte simple si chiar in fata ta, dar, dintr-un motiv sau altul, pur si simplu nu reusesti sa le vezi. Poate ca ai trait luni, ani, sau chiar cea mai mare parte a vietii tale cautand raspunsurile.

Daca te-ai regasit in cele de mai sus, te pot ajuta.

Life Coaching

Sunt speaker motivational, autor si life coach certificat de International Coach Federation (ICF) si Academy of Executive Coaching din Marea Britanie (AoEC). Chemarea mea este sa inspir oamenii sa vada in ei insisi calea spre o viata implinita si sa evolueze spiritual, si de asemenea sa ii ajut sa depaseasca orice obstacole sau blocaje interioare. De aceea, pentru mine, coaching-ul nu este un job, ci o pasiune.

Imi place ceea ce fac si in acelasi timp imi place sa cunosc persoane noi nu numai din Romania, ci si din intreaga lume.

Poate ca m-ai auzit vorbind la o conferinta sau seminar de dezvoltare personala, sau poate ai citit una dintre cartile mele motivationale. Poate ca ai auzit de mine din mass media sau chiar de la cineva caruia i-am fost coach.

Indiferent cum m-ai gasit, este posibil sa stii deja ca pentru mine conteaza rezultatele.life_coaching_life_coach

Asta inseamna ca imi propun ca tu sa reusesti sa vezi lucrurile intr-o alta lumina, sa gasesti raspunsuri la intrebarile sau dilemele tale, sau sa obtii un plus de claritate, care sa iti ofere posibilitatea sa-ti depasesti obstacolele si sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Sunt dedicat fiecaruia din clientii mei (din care multi mi-au devenit prieteni) si, daca si tu vei alege sa fii unul dintre ei, voi fi dedicat tie si voi face tot ceea ce-mi sta in putere pentru ca tu sa obtii raspunsurile pe care le cauti sau rezultatele pe care le doresti.

Nu am o satisfactie mai mare, in coaching, decat sa te vad fericit, traind viata pe care o visezi, fara obstacole sau limitari.

POTI avea viata pe care ti-o doresti!

 

razvancostea.com

FB: Razvan Costea

LinkedIn: Razvan Costea, Life Coach