Adevarata putere a unei femei


Fiind o viata observator al naturii umane, mi-au fost dezvaluite de-a lungul timpului multe situatii care au accentuat puterea energiei feminine.

Multe femei nu sunt constiente de ea.

Sau nu stiu ca o au.

Dar ce le pot spune acelor femei este ca dispun de o putere incredibila, care poate atat crea cat si distruge.

Energia feminina este o energie datatoare de viata, o energie creatoare. O femeie este condusa de emotii si prin puterea acelor emotii influenteaza si alte persoane din jur, in special pe cei cu care au cele mai puternice conexiuni.

De aceea, e important, ca femeie, sa cunosti toate valentele acelor emotii pentru a reusi sa le controlezi tu pe ele in loc sa te controleze ele pe tine.

O sa descriu mai pe larg ce vreau sa spun in ceea ce urmeaza.

Zi de zi, o fiinta umana, – indiferent ca e barbat sau femeie – este bombardata de tot felul de ganduri sau emotii. Unele provenite din interior, altele din exterior. De cele mai multe ori, nu stim de unde vin. Uneori credem ca vin din interior pentru ca se potrivesc cu ceea ce e in noi, dar daca faci o introspectie mai profunda vei afla ca de fapt vin de undeva din exteriorul tau.

Ca exemplu, se intampla ca pur si simplu mergand pe strada sau printr-un loc aglomerat, campul tau energetic sa fie atins de cele ale celor din jur, astfel ca poti prelua foarte usor acele ganduri sau emotii ale celor din jur – daca felul tau de a fi este emotional deschis – ca apoi sa fii convins/a ca iti apartin.

Poti prelua un gand caruia daca ii dai energie se transforma intr-o emotie. Iar daca ii dai din ce in ce mai multa atentie si energie acelei emotii – te va acapara.

Deoarece lumea inconjuratoare este are un caracter majoritar negativ, este normal ca gandurile si emotiile preluate de noi din mediul exterior sa fie si ele predominant negative. Amplificandu-le energia, ne acapareaza, apoi ne incarca in asa fel incat avem nevoie de o supapa de refulare. Si acea supapa este de cele mai multe ori varsarea acelei energii negative catre cei din jur – care este cel mai rau lucru pe care l-ai putea face.

Pentru ca orice transmiti altui om are caracter multiplicativ -se transmite in constiinta de grup si are puterea de a transforma mediul si oamenii, atat intr-un mod pozitiv cat si intr-unul negativ. Dar, cum ziceam, deoarece mediul in care traim e majoritar negativ, asa va fi si ce primim si ce transmitem noi in el, majoritar.

Poate va fi cineva care va spune ca nu exista bine sau rau, pozitiv sau negativ, ci e doar perceptia noastra asupra unor lucruri. Poate ca asa e, insa nimeni nu poate disputa cum se simte o emotie pozitiva si cum se simte una negativa. Iar acesta trebuie sa fie reperul nostru, punctul nostru de pornire in tot ceea ce facem. Mai precis, sa fim treji si constienti de starea pe care o primim si pe care o transmitem.

Sa revenim insa la energia feminina.

O femeie este mult mai influentabila decat un barbat de toate tipurile de emotii. O femeie traieste emotiile. Le primeste si le transmite, face schimb de emotii. Iar viata ei este si va fi influentata de emotiile care o tranziteaza.

Daca esti multumita de viata ta si nu vrei sa schimbi nimic, atunci e clar ca vei manageria totul exact ca si pana acum.

Daca insa doresti, ca femeie, sa ai o viata echilibrata si sa-ti mearga bine, atunci e necesar sa alegi constient emotiile carora sa le dai energie si putere, iar ele ar fie bine sa fie unele pozitive. Conform legii cauzei si efectului, ce transmiti se intoarce la tine, astfel ca daca ce primesti si amplifici este ceva pozitiv, viata iti va trimite si ea exact asta.

Daca primesti si amplifici negativitatea si o vei transmite in constiinta de grup, acelasi lucru se va intoarce la tine.

De-a lungul timpului am intalnit femei care, in cadrul unui cuplu, si-au hranit partenerul cu energia lor feminina si astfel l-au ajutat si pe el, ridicandu-l. Dar mai ales s-au ajutat si pe ele. Cum adica?? Pai fiind in energie feminina, blande, pline de pozitivitate, au influentat masculinitatea partenerului si au primit ce aveau nevoie de la el, el facandu-le sa se simta femei, iubite si protejate. E un cerc vicios bun, un schimb reciproc de lucruri bune, un du-te – vino de emotii hranitoare si inaltatoare, in care ambii parteneri au de castigat si ambii evolueaza.

Dar am intalnit si femei care actionand din frustrare sau furie, au distrus atat relatia cat si pe partener. Ele puneau accentul pe toate nemultumirile si frustrarile din viata, le amplificau si apoi le transmiteau persoanei cele mai apropiate, de obicei cineva din familie ori partenerul de cuplu. Acest lucru inevitabil ducea la o relatie conflictuala, plina de agresivitate, manipulare, control si venin, care in timp distruge atat spiritul cat si trupul.

In familia mea, o astfel de femeie cum este cea descrisa in alineatul anterior a reusit sa distruga pe parcursul a 30 ani incetul cu incetul tot frumosul din cuplu, intepandu-l constant pe partener si stimulandu-i ranile, astfel incat, din pacate, acesta a suferit, in timpul unui astfel de conflict – un AVC, a intrat in coma si a murit in scurt timp.

Energia feminina poate fi creatoare sau distructiva.

Ca femeie, tu decizi ce transmiti mai departe.

Poti alege sa creezi, poti alege sa distrugi.

Dar trebuie sa stii ca, orice ai alege sa transmiti, se va intoarce la tine si iti va modela viata.

Femeie, fii constienta de puterea ta. Este mare. Iar cu o putere mare vine si o responsabilitate la fel de mare.

Leave a comment