Cartile mele

Click here for the English version of this page

The river of light          THE RIVER OF LIGHT 2 - How to open the door to happiness          WHY WORK? A guide to how life can be abundant, whether you work or not!

Viata este o calatorie.

O calatorie de auto-cunoastere, de gasire a iubirii, pasiunii, fericirii. Nu trebuie sa fie o lupta, plina de lipsuri si suferinta.

Trebuie sa recunosc ca propozitia anterioara descrie perfect trecutul meu. Intr-o seara totusi, dupa ce am urmarit un film documentar de dezvoltare personala, am descoperit ca ani de zile nu am facut altceva decat sa-mi irosesc viata, facand lucruri care nu trebuiau facute, impotrivindu-ma oricarei situatii pe care n-o voiam in viata mea si, in acelasi timp, imbolnavindu-ma fizic.

M-am oprit.

Am privit inapoi, am zambit, si am horarat in acel moment ca nu mai trebuie sa traiesc asa. Am inceput sa fiu mai atent la actiunile mele, am inceput sa-mi fac timp sa ma bucur mai mult de reusite, si curand au aparut rezultatele. Ghinionul ma parasise.

M-am simtit atat de recunoscator, incat am hotarat sa-i ajut si pe altii in calatoria lor, scriind trei carti motivationale, care te vor inspira. Sunt rezultatul a ani de zile de scris si editare continua si ofera perspective foarte interesante asupra ceea ce ai nevoie si asupra actiunilor pe care trebuie sa le faci pentru a fi fericit, a avea o viata implinita si a fi persoana care-ti doresti sa fii fara a fi nevoie sa faci compromisuri.

Vei avea acces la exercitii practice si la principii pe care le poti folosi pentru a obtine claritate si directie in viata, si iti recomand sa le citesti in special daca esti la inceputul drumului spre fericire. Cartile sunt scrise doar in limba engleza si pot fi gasite aici: http://www.amazon.com/Razvan-Costea/e/B007FOXPIS

WHY WORK?
WHY WORK? A guide to how life can be abundant, whether you work or not!
THE RIVER OF LIGHT
THE RIVER OF LIGHT
THE RIVER OF LIGHT 2
THE RIVER OF LIGHT 2

razvancostea.com

FB: Razvan Costea