Facebook – reguli de comportament pentru barbati


  1. Cand o fata posteaza o poza cu ea intr-o pozitie sexy

Motivul postarii: cauta cat mai multa atentie si complimente

Regula 1: nu-i da like, ca-i dai degeaba (te vei afla intr-o mare gramada cu alte 2-300 de barbati)

Regula 2: evita formulari de genul “frumoaso”, “de bine arati”, “sexyyyy”, “marry me!” etc. Nu te va baga nimeni in seama, nu vei primi like la comentariu si te vei simti prost.

 

  1. Cand o fata posteaza o poza cu ea si adauga “feeling bored” sau “feeling horny”

Motivul postarii: vrea sa vada cati sunt interesati de ea si spera la un numar cat mai mare de admiratori, nimic altceva

Regula 1: Nu-i scrie in privat. Nu te alegi cu nimic si ii dai si satisfactie

Regula 2: Nu-i propune sa o scoti din plictiseala ei si nici nu-i oferi remediul pentru hornizare – nu-l vrea. Sau poate-l vrea dar sansele tale sunt minime.

 

  1. Cand posteaza o gluma sau o imagine cu conotatie sexuala

Motivul postarii: vrea sa provoace o agitatie cat mai mare intre barbati, care cu cat e mai mare cu atat ii va oferi o multumire mai mare

Regula 1: Arata-i doar ca ai gustat gluma, nimic altceva

Regula 2: Evita sa-i faci orice fel de propuneri. Va rade de tine atat din spatele monitorului cat si public in comentarii, daca esti prea evident

 

  1. Daca isi schimba statusul in “single” sau in “intr-o relatie complicata” /“deschisa”

Motivul postarii: de foarte multe ori face asta cu scopul de a manipula audienta masculina si de a vedea de cate persoane e curtata)

Regula unica: Abtine-te de la orice fel de interactiune. Don’t be stupid.

 

  1. Cand posteaza o imagine alaturi de un barbat care nu ii este sot / iubit

Motivul postarii: Motiv 1: e un barbat important din viata ei si vrea sa-l arate.

Motiv 2: Daca insa vrea sa se puna pe ea in lumina si in acelasi timp sa nu puna admiratorii pe fuga, INTOTDEAUNA va scrie in textul postarii ce rang are tipul (de cele mai multe ori vei vedea texte ca “old friend” sau “brother”, uneori cu hashtag, aratand ca este disponibila si ca e deschisa la admiratori – care, apropo, doar la nivelul asta vor ramane)

Regula 1: poti sa-i dai like (nu “love”)

Regula 2: comentarii de genul “ce frumoasa esti” vor fi fara efectul scontat si din timpul tau pe care nu-l vei mai recupera niciodata

 

  1. Imagini/ citate motivationale, articole, imagini cu animalute dragalase, glume, postari serioase (Atentie! In nici una toate astea nu trebuie sa fie poza ei!)

Motivul postarii: vrea sa impartaseasca ceva in care se regaseste. Aici e cea mai sincera.

Regula generala: interactioneaza cum vrei tu, evitand insa cu orice pret aluzii sexuale care iti vor aduce doar bile negre.

 

Concluzie:

Marea majoritate a postarilor unei fete (in special daca arata bine si e constienta de asta) e pentru a primi cat mai multa atentie, cat mai multe complimente, si pentru a evalua numarul aproximativ de admiratori (care cu cat sunt mai multi cu atat mai bine). Lucrul asta e foarte simplu de vazut uitandu-te la numarul de prieteni si la cata interactiune are la postari. Daca are mai mult de 1000 de prieteni si postari cu peste 100 de like-uri fiecare – e clar.

Cantitatea conteaza, pentru ca unei femei asta ii ofera linistea ca are de unde alege la nevoie.

In majoritatea cazurilor, femeile pe care le vei intalni te vor lua de bun si te vor baga in aceeasi galeata cu ceilalti. In prima instanta, nu vor pune nici o valoare pe tine. Esti un strain pe care nu il cunosc. Nu o lua personal, asa se comporta cu toti. Vor pune valoare pe tine doar dupa un anumit timp, cand vor vedea cine esti cu adevarat.

Femeile au invatat pe parcursul milioanelor de ani de evolutie ca barbatii sunt foarte usor de manipulat cu momeli sexuale, si nu vor avea nici un stres din a folosi avantajul asta in orice situatie in care este nevoie de interventia unui barbat (mai multe detalii aici: https://www.youtube.com/watch?v=zl2SSSRt8Ug )

Este femeie, primeste sute de propuneri din care 99% sunt refuzate. Sansele tale sunt mici. Nu o confunda cu un barbat care nu primeste aproape nici una. In marea majoritate a timpului ori se joaca cu tine ori te tine aproape pentru ca are nevoie de tine sub o forma sau alta. Daca iti vei urma intuitia – vei simti cand esti si cand nu esti folosit.

O femeie iti va arata cand e interesata de tine. Atunci e momentul sa zici sau sa propui ceva, in rest – SHUT THE FUCK UP!

One thought on “Facebook – reguli de comportament pentru barbati

Leave a comment