RELATII: Cum sa gasesti un ALTFEL de partener


Cand cunosti un potential partener esti atras in primul rand de aspectul fizic. Asta ar fi nivelul 1.

Apoi, decizi ca iti place atitudinea sau siguranta de sine. Nivelul 2.

Apoi incepeti sa vorbiti.

Iti place si cum vorbeste – clar, concis, corect, ceea ce denota si inteligenta. Nivelul 3 cu bonus.

Doar ca, printre vorbele lui clare, concise si inteligente, deslusesti niste chestii care nu-ti convin. Sau poate vorbeste prea mult. Si incepe sa ti se ia.

Vorbeste, daca e barbat, despre unde crede el ca ar fi locul femeii, ori despre mama lui prea mult, ori despre povestea lui de viata plina de detalii interesante pentru EL, ori despre cum vede el lucrurile in lumea asta, si care ar trebui sa fie prioritatile. Sau poate despre faptul ca nu are un job.

Si gata. Ca femeie, esti cu un picior indreptat inspre usa.  Acum, daca as fi acolo langa tine, ti-as lua piciorul si ti l-as pune la loc in pozitia initiala. “De ce?”, ma intrebi?

Pai sa-ti explic.

Ai atins deja 3 nivele cu omul asta. Give the fucker a chance. Ia-l ca atare, see what he’s capable of.

Ignora lucrurile care nu ti-au placut la el, si ia-l ca atare, ca pe un om fara trecut si fara viitor. Exact in momentul prezent, asa cum ti se infatiseaza in fata.

Toti barbatii au un procent relativ mic de femei care raman. Majoritatea covarsitoare fug. Si fug exact in perioada asta de cunoastere, tragand concluzii premature. Fii tu diferita si stai un pic mai mult. Calca-ti pe inima si du-te si la a 2-a intalnire. De cele mai multe ori, ai fi surprinsa placut, iar in cateva ocazii ai ramane chiar cu gura cascata.

“N-am rabdare”, ai putea zice. Sau: “Timpul meu e valoros iar lumea e plina de barbati care imi fac curte”. Well, ok. Uita-te la barbatii astia pe care i-ai tot ales. Daca esti majoritar multumita de alegerile tale, fa in continuare ce faci de obicei. Dar daca esti nemultumita….eeeee….. Atunci schimba ceva.

“Barbatii adevarati” ca sa-i numim asa, sunt camuflati. Ei nu te iau pe sus din prima, din contra. Poate unii stau retrasi si nu indraznesc sa vorbeasca cu tine. Nu-ti sar in ochi, si de cele mai multe ori nu ies in evidenta cu nimic. Nu sunt macho, nu sunt plini de ei, sunt modesti si rezervati. Nu-ti incita interesul.

Dar daca alegerile tale de pana acum ti-au dovedit ca n-ai gasit inca ce iti doresti, atunci cauta in alta parte. Adica in categoria asta de barbati “neinteresanti”. Cand vezi unul care se uita lung la tine si e neinteresant dar ceva iti place totusi la el, stai acolo.

Nu fugi, pentru ca sunt sanse extrem de mari ca, in functie de ce iti doresti tu in momentul ala, sa fie una din doua: ori un tip care ti-o trage de vezi stele verzi, asa cum vrei tu (daca treci printr-o perioada horny), ori tipul cu care vei petrece tot restul vietii (daca vrei o relatie lunga sau familie).

Sunt constient ca 99,99% din femeile care citesc asta nu vor schimba nimic, si se vor lasa purtate tot de instinct, un instinct care de multe ori o cam da in bara. Fii tu diferita, una din cele 0,01%, adica una din 10000.

N-ai nimic de pierdut.

Doar de castigat.

Iar daca ai avut un feedback bun, scrie-mi, ca sunt curios 😉

4 thoughts on “RELATII: Cum sa gasesti un ALTFEL de partener

 1. Romengleza ta de balta spune multe despre siguranta ta de sine. Ce sa mai vezi la unu care nu iti place? Foarte rar se intampla sa iti placa cineva care nu ti-a placut de la inceput.
  Cautam un life coach roman dar se pare ca e exact cum ma asteptam. Piata proasta pentru asa ceva. Multi inchipuiti valorosi cu fite so figuri in cap. Pentru altii o merge.

  • Draga Elena
   Nu suntem compatibili chiar cu oricine, asa ca te incurajez sa-ti continui cautarile.
   Cat priveste fitele si figurile din cap, esti singura persoana care mi-a descoperit trasaturile astea de caracter, iar categorisirea ta este in linie cu celelalte apelative si spune multe despre tine si despre parerea ta despre tine insati si despre ceilalti.
   Ce pot sa-ti spun e ca am intalnit multe persoane care au inceput agresiv, ca tine, ca apoi sa realizeze ca erau informatii pe care le primisera si carora li se impotriveau de zeci de ani, ceea ce a dus la deblocari in comportament si subsecvent la relatii mult mai bune intre noi. Daca e ceva ce te-a deranjat in articolul meu, priveste in interior si intreaba-te de ce. Apoi putem discuta. Toate cele bune!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s